Reuzel Pomade Red (korkea kiilto)

Punaiseen rasiaan pakattu Reuzel Red-pomade tarjoaa kiiltävän lopputuloksen ja vahvan tuen. Vahvimmillaan tämä pomade on silloin, kun lisäät sen kuiviin hiuksiin. Vahvimman tuen saat kuivaamalla hiukset hiustenkuivaimella ennen tuotteen levitystä. Keskivahvan tuen saat aikaiseksi, kun lisäät voidetta pyyhekuiviin hiuksiin.

Käyttöohje: Ota reilu määrä voidetta kämmeniisi ja hiero niitä yhteen lämmittääksesi ja pehmentääksesi pomadea. Tämän jälkeen levitä voidetta kaikkialle hiuksiin juurista latvoihin ja muotoile hiukset harjalla tai kammalla haluamaasi muotoon. Pomade ei kuivu tai kovetu, joten voit muotoilla hiuksiasi uudelleen pitkin päivää ilman kiillon tai tuen menetystä.

Varastossa
SKU
REURED
9,90 €

Reuzelin perustaneet Leen ja Bertus aloittivat miesten hiustenleikkuun opettelemisen vasta 14-vuotiaana. Kaksikon rakkauden kohteena oli klassinen parturointi ja muita vaikutteita tuli Rock'n Rollista, custom-kulttuurista ja sen alalajeista - näin syntyi lopulta “Schorem Haarsnijder en Barbier.”

Schorem on vanhan koulukunnan parturiliike työväenluokan kaupungin sydämessä Rotterdamissa Hollannissa. Tämä liike on erikoistunut perinteisiin-, klassisiin- ja nimikkoleikkauksiin. Schorem pyrkii ylläpitämään menetettyjen aikojen osaamista.

Lisätietoja
Paino Ei tietoa
Tilavuus Ei tietoa
Paino Ei tietoa
Sisältö

Water (Aqua), Ceteareth 25, PEG 7 Glyceryl Cococate, Propylene Glycol, Polysorbate 20, PEG 7, Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene d, Hexyl Cinnamal,Hydroxycitronellal, Linalool, Lyral, Alpha Isomethyl Ionone, CI 15510 Orange 4.