Beardbrand Urban Garden viiksivaha

Beardbrand Urban Garden viiksivahassa on viileä ja freshi sekoitus. Sekoitus on rakennettu niille, jotka arvostavat luontoa ja ruokaa - tämä vaha on valmistettu vain luonnollisista aineksista. Tuoksu on erittäin kevyt ja freshi. Tuoksusta löytyy hieman kurkkua ja lakritsaa, aivan kuin sinulla olisi pieni puutarha takapihallasi.

Beardbrandin viiksivahoissa on keskitason pito ja se on täydellinen valinta luonnolliseen ilmeeseen. Vahan tuoksu vastaa Urban Garden partaöljyä. Laita vahaa hieman sormien väliin ja lämmitä - tämän jälkeen levittäminen on helppoa.

Varastossa
SKU
BEBURBGMOU
7,90 €

Beardbrand on parranhoitotuotteisiin erikoistunut amerikkalainen yritys, joka on kerännyt paljon näkyvyyttä mediassa – Beardbrandistä on voinut lukea niin New York Timesista kuin Esquiresta, mutta myös Beardbrandin on voinut bongata myös suomalaisilta TV-kanavilta, kun perustaja Eric Bandholz astui Leijonan kitaan (Shark Tank).

Beardbrandin tarina juontaa juurensa vuoteen 2012, kun Eric osallistui Portlandissa West Coast Beard & Mustache Championship –kilpailuun. Kilpailun seurauksena syntyi Beardbrand, jonka ympärille on rakennettu uniikki partamiesten yhteisö: blogi, YouTube kanava, Tumblr-blogi, jne.

Beardbrand haluaa tuoda markkinoille korkealaatuisia tuotteita parrakkaille miehille. Tuotteissa käytetään luonnonmukaisia ainesosia, joiden tehtävänä on tuoda miehille positiivisia kokemuksia omasta parrasta. Erinomaisten tuotteiden lisäksi yrityksen visiona on muuttaa yhteiskunnan näkemystä parrakkaista miehistä.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Paino Ei tietoa
Tilavuus Ei tietoa
Paino 4.25 g
Sisältö

Beeswax, Lanolin, Jojoba Oil, Fragrance (essential oil blend)