Beardbrand Tree Ranger partaöljy

Tuo esille sisäinen metsämiehesi. Tämä partaöljy on useiden kuukausien testaamisen ja parhaiden luonnollisten ainesosien lopputulema. Beardbrand Tree Ranger partaöljy on suunniteltu erittäin kevyeksi ja se pitää partasi hoidettuna ja kiiltävänä. Kevyen sekoituksen ansiosta se ei paina alaspäin partaasi eikä tunnu rasvaiselta.

Jäljelle jää vain huumaava tuoksu. Tree Ranger sekoitus on Beardbrandin avulla voit lähes tuntea astuvasi metsään, jossa kasvaa eukalyptuspuita, setripuita ja mäntyjä. Ympärilläsi olevat ihmiset näyttävätkin ihmettelevän miksi partasi halaa puuta.

Pakkauskoko: 30ml

Varastossa
SKU
BBTREEROIL
29,90 €

Beardbrand on parranhoitotuotteisiin erikoistunut amerikkalainen yritys, joka on kerännyt paljon näkyvyyttä mediassa – Beardbrandistä on voinut lukea niin New York Timesista kuin Esquiresta, mutta myös Beardbrandin on voinut bongata myös suomalaisilta TV-kanavilta, kun perustaja Eric Bandholz astui Leijonan kitaan (Shark Tank).

Beardbrandin tarina juontaa juurensa vuoteen 2012, kun Eric osallistui Portlandissa West Coast Beard & Mustache Championship –kilpailuun. Kilpailun seurauksena syntyi Beardbrand, jonka ympärille on rakennettu uniikki partamiesten yhteisö: blogi, YouTube kanava, Tumblr-blogi, jne.

Beardbrand haluaa tuoda markkinoille korkealaatuisia tuotteita parrakkaille miehille. Tuotteissa käytetään luonnonmukaisia ainesosia, joiden tehtävänä on tuoda miehille positiivisia kokemuksia omasta parrasta. Erinomaisten tuotteiden lisäksi yrityksen visiona on muuttaa yhteiskunnan näkemystä parrakkaista miehistä.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Tilavuus 30 ml
Paino Ei tietoa
Sisältö

Jojoba oil, almond oil, grapeseed oil, castor oil, glycerin (vegetable derived), fragrance (naturally derived), and citrus grandis (grapefruit) seed extract.