Beardbrand partaharja - slim

Beardbrandin partaharja on valmistettu Ranskassa villisian karvasta. Miksi ihmeessä? Jokaisen villisian karvan pinta on suomuinen ja vetää puoleensa pölyä ja muita karvoissasi olevia tuoteylijäämiä. Samalla harjasten päät stimuloivat ihon luonnollisia öljyjä. Harjan avulla pidät karvasi / hiuksesi puhtaana, terveenä, kiiltävänä ja suojattuna.

Varastossa
SKU
BBBRUSH
22,90 €

Beardbrand on parranhoitotuotteisiin erikoistunut amerikkalainen yritys, joka on kerännyt paljon näkyvyyttä mediassa – Beardbrandistä on voinut lukea niin New York Timesista kuin Esquiresta, mutta myös Beardbrandin on voinut bongata myös suomalaisilta TV-kanavilta, kun perustaja Eric Bandholz astui Leijonan kitaan (Shark Tank).

Beardbrandin tarina juontaa juurensa vuoteen 2012, kun Eric osallistui Portlandissa West Coast Beard & Mustache Championship –kilpailuun. Kilpailun seurauksena syntyi Beardbrand, jonka ympärille on rakennettu uniikki partamiesten yhteisö: blogi, YouTube kanava, Tumblr-blogi, jne.

Beardbrand haluaa tuoda markkinoille korkealaatuisia tuotteita parrakkaille miehille. Tuotteissa käytetään luonnonmukaisia ainesosia, joiden tehtävänä on tuoda miehille positiivisia kokemuksia omasta parrasta. Erinomaisten tuotteiden lisäksi yrityksen visiona on muuttaa yhteiskunnan näkemystä parrakkaista miehistä.

Hoito

Maksimoidaksesi uuden harjasi toimivuuden, Beardbrand suosittelee pesua aina muutaman käyttökerran jälkeen. Hoito on helppoa - pese kevyesti saippuoidussa vedessä ja huuhtele. Pikapesuna huuhtelukin toimii. Kuivaa pyyhkeellä ja anna harjan kuivua yön yli.

Ominaisuudet

  • Noin 21,6 cm pitkä
  • Harjasosa 100% villisian karvaa
  • Puinen runko
Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Väri Musta
Koko Ei tietoa