Beardbrand Lumber Yard partaöljy

Beardbrand Lumber Yard partaöljy on kuin pieni pala puuta olisi pakattu partaöljyyn. Nimensä mukaisesti siinä on puinen tuoksu. Tuoksuun on yhdistetty lämmintä setripuuta ja tasoittavaa santelipuuta. Tämä on upea syksyinen / talvinen partaöljy ja on mainio vastakohta Tree Rangerin terävämpiin tuoksuihin.

Kaikki öljyt ovat luonnollisia ja laadukkaita. Kustannussyistä tämä partaöljy on pakattu pyöreään pulloon.

Pakkauskoko: 30ml.

Ei varastossa
SKU
BBLUMYOIL
18,90 €

Beardbrand on parranhoitotuotteisiin erikoistunut amerikkalainen yritys, joka on kerännyt paljon näkyvyyttä mediassa – Beardbrandistä on voinut lukea niin New York Timesista kuin Esquiresta, mutta myös Beardbrandin on voinut bongata myös suomalaisilta TV-kanavilta, kun perustaja Eric Bandholz astui Leijonan kitaan (Shark Tank).

Beardbrandin tarina juontaa juurensa vuoteen 2012, kun Eric osallistui Portlandissa West Coast Beard & Mustache Championship –kilpailuun. Kilpailun seurauksena syntyi Beardbrand, jonka ympärille on rakennettu uniikki partamiesten yhteisö: blogi, YouTube kanava, Tumblr-blogi, jne.

Beardbrand haluaa tuoda markkinoille korkealaatuisia tuotteita parrakkaille miehille. Tuotteissa käytetään luonnonmukaisia ainesosia, joiden tehtävänä on tuoda miehille positiivisia kokemuksia omasta parrasta. Erinomaisten tuotteiden lisäksi yrityksen visiona on muuttaa yhteiskunnan näkemystä parrakkaista miehistä.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Tilavuus 30 ml
Paino Ei tietoa
Sisältö

Grapeseed oil, apricot oil, jojoba oil, castor oil, glycerin (vegetable derived), fragrance (naturally derived) and citrus grandis (grapefruit) seed extract.