Beard Balm Heavy Duty Naked partavaha

Kiukutteleeko partasi? Joskus partasi ei vain suostu yhteistyöhön kanssasi. Ja jos sinulla on herkkä nenä, Heavy Duty Naked on valintasi opettamaan nuo ärsyttävät partakarvat tavoille.

Uudistettu koostumus Nakedista, Heavy Duty versio tarjoaa lisäpitoa karvojen ojentamiseen pitäen partasi luonnollisena ja pehmeän tuntuisena. Aine ei koveta partaasi viiksivahan tapaan, itse asiassa se tekee parrastasi pehmeämmän kuin koskaan! Käytä sellaisenaan tai vain huonoina partapäivinä. Ei lisättyjä tuoksuja.

Käyttöohjeet: Hiero pieni määrä ainetta partaasi pesun jälkeen tai milloin tahansa, kun haluat partasi näyttävän mahtavalta.

Varastossa
SKU
BEBHDNKDD
23,90 €

Beard Balm on henkilökunnan omistama yritys, jonka badass miehet ja naiset satsaavat hyvän partasanoman välittämiseen. Metodina on erinomaisten partavahojen valmistaminen, jotka tekevät parrankasvattamisesta huikean kokemuksen. Tsekkaa Beard Balm Original ja Naked tuotteet, jotka löytyvät perusversiona sekä kovempaa pitoa haluaville Heavy Duty -versiona.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Paino Ei tietoa
Tilavuus Ei tietoa
Paino 45 g
Sisältö

Coconut Oil (source: Sri Lanka. Organic, Fair Trade for Life), Lanolin (source: USA), Grape seed oil (source: Italy), Beeswax (source: USA).