Apothecary 87 Vanilla & MANgo -partaöljy

Haluatko herättää huomiota hyvin hoidetulla parrallasi? Ota käyttöön miehisille parroille suunniteltu Apothecary 87 vaniljan ja MANgon tuoksuinen partaöljy.

Kaikki tuotteessa käytetyt raaka-aineet on valittu sillä perusteella, että ne pitävät hyvää huolta ihostasi ja parrastasi, joten ne sopivat hyvin myös kuivalle iholle. Öljyn käyttö nopeuttaa parras kasvamista ja tekee siitä samalla paksumman ja vahvemman.

Pelkäätkö, että hoitoöljyjen käyttö on tyttöjen juttu? Ei huolta – tässä partaöljyssä on miehekäs ja tyylikäs tuoksu, joka myös rentouttaa ja helpottaa stressaavista tilanteista selviämistä. Eikä tässä vielä kaikki, partaöljyssämme on mukana myös ainetta, jonka tiedetään toimivan afrodisiakkina… Ole hyvä vain!

Käyttöohje: Pese ja kuivaa partasi hyvin ennen öljyn käyttöä. Tiputa muutama pisara partaöljyä kämmeniisi ja hiero käsiäsi yhteen. Levitä öljyä ensin joka puolelle partaasi ja kasvojesi ihoa, jonka jälkeen vielä sivele partasi päältä öljyllä. Voit lopuksi vielä muotoilla partaasi haluamallasi tavalla joko sormillasi tai kampaa hyödyntäen.

Varastossa
SKU
A87MAVOIL
11,90 €

Apothecary 87 on Sam Martinin vuonna 2013 perustama miesten huolitteluun eli groomingiin keskittyvä yritys. Alun perin Sam aloitti yrittäjänä baarituotteiden parissa ja joutui kasvattamaan parran, joka teki hänestä vanhemman näköisen, jonka seurauksena hänet otettiin vihdoin vakavasti ja hänet muistettiin! Parrasta huolehtimiseksi hän päätti valmistaa omaa partaöljyä parhaista öljyistä, joka tuoksui miehekkäältä! Nimi Apothecary 87 on kunnianosoitus Sam Martinin isoisälle, joka menehtyi 87-vuotiaana eturauhassyöpään. Apothecary puolestaan liittyy Samin intohimoon – kaikkeen mikä on vintagea.

Lisätietoja
Tilavuus Ei tietoa
Paino Ei tietoa
Sisältö

Vitis Venifera, Simmondsia Chinensis, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Cedrus Atlantica Bark Oil.