Apothecary 87 The Unscented -partaöljy (tuoksuton)

Apothecary 87 The Unscented on täysin tuoksuton, toisin kuin monet muut "fragfrance free" tuotteet. Tämän öljyn avulla pidät partasi pehmeänä, terveenä ja hoidettuna, ja voit käyttää lisäksi suosikki tuoksuasi tai partavettäsi.

Partasi tulee olemaan pehmeä, terve ja hoidettu. Tiesitkö, että hieromalla ihoasi, lisäät verenkiertoa, joka stimuloi partasi kasvua? Täysin tuoksuttoman öljyn ansiosta voit käyttää suosikkituoksuasi ilman, että partaöljysi ja partavetesi tuoksut sekoittuvat. Toisaalta voit vain mennä ilman hajuja ja tuoksua omalta miehekkäältä itseltäsi!

Apothecary 87:n partaöljyt ovat suunniteltu kevyeksi, jolloin se imeytyy tehokkaasti ja tekee työnsä hyvin. Tämä antaa parralle luonnollisen tunteen, tuoksuen ja tuntuen uskomattomalta.

Käyttöohje: Pese ja kuivaa partasi hyvin ennen öljyn käyttöä. Tiputa muutama pisara partaöljyä kämmeniisi ja hiero käsiäsi yhteen. Levitä öljyä ensin joka puolelle partaasi ja kasvojesi ihoa, jonka jälkeen vielä sivele partasi päältä öljyllä. Voit lopuksi vielä muotoilla partaasi haluamallasi tavalla joko sormillasi tai kampaa hyödyntäen.

Varastossa
SKU
A87UNSBOIL
10,90 €

Apothecary 87 on Sam Martinin vuonna 2013 perustama miesten huolitteluun eli groomingiin keskittyvä yritys. Alun perin Sam aloitti yrittäjänä baarituotteiden parissa ja joutui kasvattamaan parran, joka teki hänestä vanhemman näköisen, jonka seurauksena hänet otettiin vihdoin vakavasti ja hänet muistettiin! Parrasta huolehtimiseksi hän päätti valmistaa omaa partaöljyä parhaista öljyistä, joka tuoksui miehekkäältä! Nimi Apothecary 87 on kunnianosoitus Sam Martinin isoisälle, joka menehtyi 87-vuotiaana eturauhassyöpään. Apothecary puolestaan liittyy Samin intohimoon – kaikkeen mikä on vintagea.

Lisätietoja
Tilavuus Ei tietoa
Paino Ei tietoa
Sisältö

Argania Spinosa, Simmondsia Chinensis, Helianthus Annuus, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tocopherol.