Apothecary 87 Shave Oil

Apothecary 87 Shave Oil on suunniteltu kosteuttamaan partaasi ennen partavaahtoa ja näin partaterä liukuu paremmin ihollasi. Parranajoöljy auttaa partahöylää tekemään kaiken kovan työn, antaen sinulle nautittavamman, sujuvamman parranajokokemuksen.

Kiireisessä elämässäsi rentoutuminen on tärkeää. Tämän parranajoöljyn tuoksuina käytetyillä santelipuulla ja vaniljalla on sekä rentouttavia että stressiä vähentäviä ominaisuuksia.

Parranajoöljyä käyttämällä vähennät ihon ärsyyntymistä sekä pienien haavojen syntymistä. Jos kuitenkin saat pienen haavan kasvoihisi, tästä parranajoöljystä löytyy yhdistelmä öljyjä, joilla on antiseptisia ominaisuuksia.

Varastossa
SKU
A87SHAOIL
19,90 €

Apothecary 87 on Sam Martinin vuonna 2013 perustama miesten huolitteluun eli groomingiin keskittyvä yritys. Alun perin Sam aloitti yrittäjänä baarituotteiden parissa ja joutui kasvattamaan parran, joka teki hänestä vanhemman näköisen, jonka seurauksena hänet otettiin vihdoin vakavasti ja hänet muistettiin! Parrasta huolehtimiseksi hän päätti valmistaa omaa partaöljyä parhaista öljyistä, joka tuoksui miehekkäältä! Nimi Apothecary 87 on kunnianosoitus Sam Martinin isoisälle, joka menehtyi 87-vuotiaana eturauhassyöpään. Apothecary puolestaan liittyy Samin intohimoon – kaikkeen mikä on vintagea.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Tilavuus 100 ml
Paino Ei tietoa
Sisältö

Ricinus Communis Seed Oil, Persa Gratissima Oil, Parfum, Cedrus Atlantica Bark Oil, Tocopherol Acetate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-isomethyl Ionone, Eugenol, Citronellol, Geraniol.