Apothecary 87 Mogul Grease Pomade

Apothecary 87 Mogul on "vaahtokarkin" tuoksuinen pomade. Mogul on osa prosessia jota tarvitaan vaahtokarkin luomiseen ja se liittyy tuotteen muotoiluun. Tämä sopii hyvin myös tuoksuun, jota on käytetty tässä tuotteessa. Lisäksi Mogul eli moguli tarkoittaa tärkeää tai vaikutusvaltaista henkilöä. Siksi Mogulin käyttäjä tuleekin tuntemaan itsensä tärkeäksi!

Apothecary 87 Mogul pomade tarjoaa vahvaa pitoa itsepäisimmillekin hiuksille. Älä enää murehdi noudattaako hiuksesi miesten sääntöjä, sillä tämä pomade ruoskii vahvalla pidolla.

Varastossa
SKU
A87MOGPOM
19,90 €

Apothecary 87 on Sam Martinin vuonna 2013 perustama miesten huolitteluun eli groomingiin keskittyvä yritys. Alun perin Sam aloitti yrittäjänä baarituotteiden parissa ja joutui kasvattamaan parran, joka teki hänestä vanhemman näköisen, jonka seurauksena hänet otettiin vihdoin vakavasti ja hänet muistettiin! Parrasta huolehtimiseksi hän päätti valmistaa omaa partaöljyä parhaista öljyistä, joka tuoksui miehekkäältä! Nimi Apothecary 87 on kunnianosoitus Sam Martinin isoisälle, joka menehtyi 87-vuotiaana eturauhassyöpään. Apothecary puolestaan liittyy Samin intohimoon – kaikkeen mikä on vintagea.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Paino Ei tietoa
Tilavuus 100 ml
Sisältö

Petrolium, Cera Alba, Lanolin, Phenoxyethanol, Parfum.