Apothecary 87 Maple Pomade

Apothecary 87 Maple Pomade vesipohjaisella hiusvahalla saat aikaiseksi miehisimmätkin hiustyylit helposti.

Olemme valinneet hiuspomadeemme vain parhaimpia raaka-aineita, sillä haluamme tarjota sinulle voimakkaan ja lujan pidon – tyylikästä kiiltoa unohtamatta. Tämä 100 g pakkaus on paras tapa pitää huolta hiuksistasi.

Käyttöohje: Ota vahaa sormenpäähäsi ja hiero sitä käsissäsi ennen kuin levität vahaa kaikkialle hiuksiin. Nyt voit luoda tyyliisi sopivan kampauksen käyttämällä joko sormiasi tai The Man Clubin kampaa.

Varastossa
SKU
A87MAPPOM
19,90 €

Apothecary 87 on Sam Martinin vuonna 2013 perustama miesten huolitteluun eli groomingiin keskittyvä yritys. Alun perin Sam aloitti yrittäjänä baarituotteiden parissa ja joutui kasvattamaan parran, joka teki hänestä vanhemman näköisen, jonka seurauksena hänet otettiin vihdoin vakavasti ja hänet muistettiin! Parrasta huolehtimiseksi hän päätti valmistaa omaa partaöljyä parhaista öljyistä, joka tuoksui miehekkäältä! Nimi Apothecary 87 on kunnianosoitus Sam Martinin isoisälle, joka menehtyi 87-vuotiaana eturauhassyöpään. Apothecary puolestaan liittyy Samin intohimoon – kaikkeen mikä on vintagea.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Paino Ei tietoa
Tilavuus 100 ml
Sisältö

Aqua, Ceteareth-25, VP/VA Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, PEG-12 Allyl Ether, Parfum (Fragrance), PEG-12, Caramel, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid.