Apothecary 87 1893 Moustache Wax viiksivaha

Näyttävätkö viiksesi roikkuvilta ja masentuneilta? Tartu äkkiä Apothecary 87 1893 Moustache Wac viiksivahaa – riippuvat viikset eivät viehätä ketään. The Powerful -viiksivahalla saat luotua viiksiisi vahvan tuen ja muotoiltua ne haluamaasi tyyliin helposti.

Me emme ole unohtaneet sitä tosiasiaa, että nenäsi sijaitsee viiksiesi välittömässä läheisyydessä. Tämän vuoksi olemme panostaneet viiksivahan tuoksuun ja käyttäneet vain miehisimpiä tuoksuyhdistelmiä. Olemme myös lisänneet vahaan vähän hoitoöljyä, jotta saat jatkossa muotoiltua viiksesi aiempaa helpommin.

Käyttöohje: Nappaa kynnen kärjelläsi pieni nokare viiksivahaa ja hiero sitä peukalosi ja etusormesi välissä, kunnes se alkaa sulaa. (Voit halutessasi hyödyntää myös hiustenkuivainta vahan pehmittämiseen.) Levitä vahaa viiksiisi, muotoile ja vapauta sisäinen alfauroksesi! Jotta et joudu tinkimään tyylistäsi sekunniksikaan, suosittelemme pitämään viiksivahaa housusi taskussa, jossa se säilyy pehmeänä ja aina kätesi ulottuvissa.

Varastossa
SKU
A87MWAX
11,90 €

Apothecary 87 on Sam Martinin vuonna 2013 perustama miesten huolitteluun eli groomingiin keskittyvä yritys. Alun perin Sam aloitti yrittäjänä baarituotteiden parissa ja joutui kasvattamaan parran, joka teki hänestä vanhemman näköisen, jonka seurauksena hänet otettiin vihdoin vakavasti ja hänet muistettiin! Parrasta huolehtimiseksi hän päätti valmistaa omaa partaöljyä parhaista öljyistä, joka tuoksui miehekkäältä! Nimi Apothecary 87 on kunnianosoitus Sam Martinin isoisälle, joka menehtyi 87-vuotiaana eturauhassyöpään. Apothecary puolestaan liittyy Samin intohimoon – kaikkeen mikä on vintagea.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ei tietoa
Paino Ei tietoa
Tilavuus Ei tietoa
Paino 14 g
Sisältö

Cera Alba, Ricinus Communis Seed Oil, Parfum, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Tocopherol Acetate, Benzyl Benzoate, Coumarin, Limonene, Alpha-isomethyl Ionone, Cinnamal, Eugenol, Benzyl Cinnamate, Citronellol, Geraniol, Citral.